Ostati svoj

Eto i mi u kancelariji napokon

Živeti slobodno — Autor herbi @ 15:06

         Pravo da vam kažem sve me ovih dana tera nešto da sednem i napišem post o kancelarijama koje smo dobili u saradnji sa Ujedinjenim regionima.Neću ovim putem da reklamiram nikoga niti da zalazim u politiku (mada je to teško izbeći kada živite u Srbiji) nego hoću samo da kažem koliko sam sretna što će napokon iz moje sobe-kancelarije trenutne da se isele svi ovi silni papiri i registratori i to što ću moći da razgraničim privatno i poslovno. Znam da mnogi ljudi vole da rade kod kuće i da se to smatra prednošću ali sam isto tako shvatila da to nije za mene.
 Možda upravo iz razloga što dajem sebe 100 posto u celu ovu priču (da li treba da napomenem da sam ja ovde volonter i da osim lične sadisfakcije ne postoji drug vid nadoknade),možda zato što se susrećem sa ljudima kojima je potrebna pomoć svakog dana pa me to gura da svaki dan uradim još nešto i još nešto. I tako iz dana u dan,kad ustanem vidim stikere nalepljene po bojama šta sve treba da se uradi,pa prionem na posao i sati prosto lete.
  Od ujutru do uveče ja stalno nađem nešto... I onda shvatim da moje slobodno vreme više ne postoji,da neke stvari koje je trebalo još davno da se urade (npr. da se otkuca diplomski ) čekaju bez razloga. Žudela sam za tim kancelarijama,ali bukvalno.
  Sa druge strane tu su i naši članovi koji ne mogu da se sastaju tim intezitetom kojim bi želeli i voleli jer svaki put moramo da se nalazimo u lokalnom hotelu- tu jedino mogu da uđu i da tamo održavamo svakio dogovor i sastanak,svaki skup.To za hotel uopšte nije loše ali za naš budžet i nije baš povoljno.
 Sa kancelarijom dobismo na korišćenje i salu sa sastanke i table za šah šahovskog kluba iz Titela.Da,naši članovi igraju šah i takmiče se.Postoji i liga u šahu,ako niste znali.
 Da napomenem samo još i to da je u sklopu kancelarija napravljen toalet prilagođen za osobe sa invaliditetom.Kao što reče Dragana Djordjević nekome možda zvuči smešno ali to je veoma bitna stvar za OSI.

Powered by blog.rs